Overslaan naar inhoud Naar voettekst

E-bike webshop

Tweedehands elektrische fiets kopen?

Bent u van plan om een tweedehands elektrische fiets te kopen? Zoek dan niet verder, want bij E-Bike Center Middelburg bent u aan het juiste adres. Zo bieden wij goedkope elektrische dames- en herenfietsen aan van topkwaliteit. Dit is ideaal wanneer u niet te veel geld wilt investeren aan uw eerste e-bike.

Wanneer u ervoor kiest om een gebruikte elektrische fiets bij ons af te nemen biedt dat vele voordelen. Zo wordt u door E-Bike Center Middelburg professioneel geadviseerd tijdens de oriëntatiefase. Ook krijgt u bij ons garantie op uw elektrische fiets. Mocht deze fiets niet naar wens zijn, dan krijgt u bij ons de mogelijkheid om deze om te ruilen.

Wat zijn de voordelen van een tweedehands fiets bij E-Bike Center Middelburg?

Een goede tweedehands e-bike biedt vele voordelen. Al helemaal wanneer u deze niet met regelmaat gebruikt. Het zou overigens zonde zijn wanneer u een nieuwe e-bike koopt en u fiets er nauwelijks op. Bent u van plan om een tweedehands elektrische fiets aan te schaffen in Zeeland? Dan kunt u op onze locatie in Middelburg een proefrit maken, waardoor u zeker weet dat deze fiets goed bij u past. Onderstaand sommen wij de voordelen nogmaals voor u op:

Goede prijs kwaliteit verhouding

Inclusief accu testrapport om de capaciteit te controleren

Professioneel advies tijdens uw oriëntatiefase

Mogelijkheid tot proefrit op onze locatie in Middelburg

Soorten tweedehands elektrische fietsen

Bij E-Bike Center Middelburg bieden we verschillende merken elektrische fietsen aan. Deze topkwaliteit fietsen zijn bij ons beschikbaar, alleen dan net wat goedkoper. Ook beschikken onze e-bikes over verschillende motoren zoals een: voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor. Onderstaand leggen we je de verschillen uit.

Soorten e-bike motoren

Een voorwielmotor is de meest gangbare e-bike en is voor de fabrikant het gemakkelijkst te installeren. Dit is daarom ook het goedkoopste model. Wanneer je bijvoorbeeld door een heuvelachtig gebied gaat fietsen, dan kunt u beter kiezen voor een middenmotor. Deze is net wat krachtiger dan de e-bike met voorwielmotor. Als laatste hebben we de achterwielmotor. Deze is minder gangbaar door het gewicht op het achterwiel, wat er voor kan zorgen dat de elektrische fiets minder makkelijk te verplaatsen is. 

Bent u van plan om binnenkort een tweedehands fiets bij ons aan te schaffen? Dan kan dat uiteraard. Wist u dat wij ook elektrische fietsen verhuren? Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent in Zeeland en u wilt eenmalig gebruik maken van een elektrische fiets. Hoe handig is dat!

Realisatie door Lifino