Overslaan naar inhoud Naar voettekst

Wij zijn de allergrootste Occasion Outlet van heel Zeeland!

Welkom bij E-Bike Center Middelburg, waar kwaliteit en service elkaar ontmoeten! We beschikken over een eigen werkplaats met gediplomeerde fietsenmakers en zijn officieel service dealer van de nieuwste technologieën, waaronder Bosch, Shimano en Bafang.

Met meer dan 300+ e-bikes op voorraad zijn we er trots op het grootste occasion Center van Zeeland te zijn. Onze collectie omvat nieuwe en licht gebruikte elektrische fietsen van topmerken, zodat u verzekerd bent van de beste beschikbare opties.

Wij leveren kwaliteit

Bij E-Bike Center Middelburg leveren we onze gebruikte fietsen in onberispelijke staat af, zodat u een “als-nieuw” ervaring krijgt. Bovendien worden al onze gebruikte fietsen geleverd met een standaardgarantie van 3 tot 12 maanden voor uw gemoedsrust. Bij iedere fiets krijgt u een officiële accu testrapport mee zodat u zeker overtuigd bent dat wat u koopt ook 100% in orde is.

Bij ons ben je aan het juiste adres

Op zoek naar een gloednieuwe e-bike? Zoek niet verder! Wij bieden een uitgebreid assortiment nieuwe fietsen aan tegen ongelooflijk scherpe prijzen, waardoor u verzekerd bent van een uitstekende deal zonder in te leveren op kwaliteit.

We zijn trots om aan te kondigen dat we meer dan 15 A-merk fietsen in ons assortiment hebben. Met zo’n ruime selectie kunnen we u verzekeren dat u de beste en meest diverse keuzes zult hebben bij het vinden van de perfecte fiets.

Voor ongeëvenaarde kwaliteit, uitzonderlijke service en een ruime keuze aan eersteklas e-bikes, maak je van E-Bike Center Middelburg je ultieme bestemming. Bezoek ons en ontdek waarom wij als de beste van Zeeland worden beschouwd!

Realisatie door Lifino